pondělí 21. října 2013

Balea 3in1

Krásný pondělní večer všem!
Nevím čím to je, ale zase se mi zhoršila pleť. Možná je to podzimem, že pleť už nemá tolik sluníčka. Také máte na podzim horší pleť?
Každopádně jsem musela sáhnout po nějakém přípravku, který by mi mou pleť vyčistil. Proto dnes udělám recenzi na 3in1 od Balea. 

3in1 je ČIŠTĚNÍ, PEELING a MASKA v jednom. Měl by to být obzvláště jemný výrobek pro trojnásobné čištění na obličej, krk a dekolt. Zbavuje pleť nečistot a mazu. Díky peelingovým složkám se póry lépe uvolní a vyčistí. Tímto přípravkem se můžete pleť čistit ráno a večer, jako klasickým čistícím gelem nebo peelingem. Nebo přípravek můžete použít jako masku, tím že ho nanesete a necháte působit několik minut.
Já jsem si oblíbila používání jen večer a to tak, že obličej vyčistím jako s normálním gelem a rovnou nechám působit 10 min, než si například umyji vlasy :)
Co se týče účinnosti přípravku. Mě se bohužel ještě nikdy nestalo, abych si koupila nějaký gel, nebo peeling, který by mi viditelně pomohl s pupínky. A v této tradici jsem pokračovala i s tímto peelingem. 
Oceňuji ale složení. Hned na druhém místě po vodě je kaolin, který by pokožce měl opravdu prospívat. Dále je ve složení panthenol, který pokožku uklidní a regeneruje. 
Maska příjemně a jemně voní po okurkách, nebo něčem takovém. Alespoň mě to tak přijde :)
Peelingové částečky jsou jemné, neškrábou jako u některých peelingů. To je pro mě velice důležité, protože určitě není nic dobrého poškrábat už tak podrážděnou pokožku. 
Přípravek nevysušuje, jemně čistí a pleť lehce zmatní.

Sečteno podtrženo za ty peníze super peeling. Pro mě určitě lepší než peeling Normaderm od Vichy (který mě docela zklamal) a to nemusím připomínat, že ceny těchto dvou výrobků se nedají srovnat.

Přeji Vám krásný večer a užijte krásný teplý podzim.

Iveta    

Žádné komentáře:

Okomentovat