středa 8. ledna 2014

Mixa 24hr Moisturising Soothing Cream

Krásnou středu všem :)
 
V tomto článku bych ráda zhodnotila moje dosavadní zkušenoti s krémem od Mixa. Tento krém je v hydrataci na střední příčce. Má 8% glycerinu. Mixa vyrábí potom stejný krém s 6% glycerinu a s 10% glycerinu, který je pro velmi suchou pokožku. Já jsem tento krém obdržela v karbičce od Ladyboxu a pár měsíců ho už používám. 
 
Jelikož nestále bojuji s pupínky na obličeji a žádná kosmetika mi nepomáhá. Napadlo mě, že třeba pleť moc vyšuju a chtělo by to víc hydratace. Proto jsem se pustila do tohoto krému.
No na pupínky mi to sice nepomohlo, ale moje hodnocení bude velmi kladné. 
 
 
 
Začnu u konzistence, která je poměrně hutná. Ale hned po nanesení na obličej se bleskově vsákne a pleť udělá takovou měkou :) Ano, na obličeji je trošku cítit, na omak citíte, že jste si něčím namazali obličej, ale extra nelepí a ani není mastný.
 

 
 
Krém by měl být na citlivou pleť. Proto mě docela překvapilo, že je celkem silně parfemovaný. Já citlivou pleť nemám, takže nemohu posoudit, jestli by mohl někoho třeba dráždit, nevím. Vůně je ale příjemná, připomíná mi růže, nebo něco podobného.


 
 
Co je u mě veliké plus je, že krém nezanáší póry. Ačkoliv mi na pupínky nijak nepomohl, tak je ani nijak nezhoršil. Občas mívám z ruzného čištění a léčení pupínků přesušenou pleť a tento krém ji docela obstojně hydratuje a uklidní.
 
Jsem si jistá, že kosmetiku Mixa už jistě každý zná. Jen pro jistotu dodám, že koupit se dá v každé drogérii DM.
 
Shrnutí:
  • Dobrá hydratace
  • Nezanáší póry
  • Nedráždí pleť
  • Příjemně voní
  • Není drahý a je všude dostupný
  • Na omak je na obličeji trochu cítit.

A ještě rychlý dotaz na konec - měl by někdo zájem o mojí první malou Giveaway?
- mám doma tři barvy na vlasy od Garnier, takže třem lidem bych mohla udělat malou radost. Co myslíte? :)
 
Ivet
 


3 komentáře:

  1. giveaway je vzdy super!


    Pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mixu jsem nikdy nezkoušela...zkus La-Roche, je sice drahá, seženeš ji v lékárnách, ale je velmi kvalitní. Mně na pleť pomohla :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Shodou okoloností jsem si La-Roche koupila. Myslím, že Effeclar H a je opravdu vynikající :)

    OdpovědětVymazat