úterý 7. ledna 2014

PAESE blush with argan oil

Krásné úterní dopoledne,
 
dneska bych Vám ráda napsala pár slov o tvářence PAESE blush with argan oil, kterou jsem měla v jednom z Ladyboxů, ale to jsem ještě neměla blog, takže jsem o této tvářence ještě nepsala.
 
Používám ji tedy už pár měsíců a nemůžu si na ni stěžovat. Dá se koupit všude možně, ale já nejradši kupuji na parfums.cz kde ji mají za krásných 79Kč v 15ti odstínech
Asi by se Vám nevyplatilo ji kupovat samostatně, kvůli poštovnému. Ale když budete brát i něco jiného, nebo máte výdejní místa blízko u bydliště, tak proč ne :) 



Píšou, že tvářenka je s arganovým olejem. To nevím, ale moc krásně voní, a když si ji nanesu na tvář, tak vůni cítím i během dne :) Někomu by mohlo vadit, že je vyrobena v Polsku. Já se vždycky kouknu, kde je výrobek vyroben, ale není to mě směrodatné.



 
Líbí se mi balení, trochu mi připomíná balení od MAC a nebo od Camuflage od Catrice.
 
 
Na fotce to asi není moc vidět, ale tvářenka není matná. Lehoulince se třpytí do zlata. Ale na tváři nemá naštěsí efekt umaštěného obličeje :) Ve stínu vypadá matně, jen na slunci se krapíček třpytí. Co se týče výdrže, tak na to, za kolik se prodává je výdrž obstojná. Na bličeji mi vydrží celý den. Má jemnou texturu a je velmi dobře pigmentovaná. Stačí štětcem jednou přetřít a je to :)
 
A jaké máte tvářenky nejradši Vy?
 
Hezký den,
Ivet



3 komentáře:

  1. tuhle značku vůbec neznám, jsem ráda, že jsem se o ní dozvěděla :)

    WWW.ANDIE-CHAMBERS.BLOGSPOT.CZ

    OdpovědětVymazat
  2. Merkur 39C Safety Razor - XN PEEK 80 BOG - XN Design
    Merkur's 39C is one of the heaviest and most 바카라사이트 aggressive razors ever. This Merkur safety หาเงินออนไลน์ razor is a modern design 메리트 카지노 주소 that has a longer handle and more

    OdpovědětVymazat