středa 1. ledna 2014

Effeclar H La Roche-Posay

Zdravím Vás v Novém roce 2014 :)

Nedokážu už ani spočítat kolik jsem vyhodila peněz za kosmetiku na mastnou pleť, nebo na kosmetiku na problematickou pleť. Zatím jsem buhužel nenašla žádnou, která by vážně fungovala. Nejhorší zklamání byla asi řada Normaderm od Vichy, která není zrovna levná a byla naprosto k ničemu, ba naopak pleť se mi po ní ještě zhoršila.
Nicméně můj obličej stále zdobí pupínky, takže jsem se rozhodla, že vyzkouším další kosmetiku. Tentokrát La Roche-Posay - Effeclar H

Teď mě trošku mrzí, že jsem si nejdřív nekoupila Effeclar Duo, ale co už, vyzkouším a uvidíme :) 



Krém je na mastnou pleť, která je vysušená nebo oslabená nevhodnou kosmetikou nebo léčbou akné. Tedy je to jeden z mála krémů, která je na suchou pleť s akné. Měl by se používat ráno a večer na čistou pleť.


Po pár dnech používání musím říct, že mám pleť hydratovanou a krásně jemnou. Pupínky zatím nemizí, ale to je ještě brzo. Konzistence krému je tekutější, gelová. Vůbec nelepí a během dne se pleť neleskne. Už teď můžu říct, že určitě neucpává póry (na rozdíl od 99% všech krémů). Ráno ho používám pod make-up a funguje jako celkem dobrá báze. Make-up se lépe roztírá a působí přirozeněji. Večer mi zase hezky zklidní začervenalou pleť. Účinky na akné budu moct posoudit až za delší dobu.
Vůně je velmi slaboučká, není ani příjmená ani nepříjemná.



Tady ještě složení pro lidi, která to zajímá :) - určitě by se nic nestalo kdyby 
vynechali parfum, když je krém pro citlivou pleť.

Pokud přemýšlíte o koupi toho krému, můžu jedině doporučit, ale pozor - v lékárně po mě chtěla lékárnice 440Kč, tak jsem si ho objednala radši na Parfums.cz za 298Kč...což není zanedbatená čátka.

Mějte se krásně a přeji Vám hodně zdraví a úspěchů do Nového roku.

2 komentáře:

  1. Také používám tuto řadu a jsem maximálně spokojená
    My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :) určitě časem dokoupím i nějaký čistící gel a vyzkouším :)

      Vymazat