úterý 21. října 2014

Autumn + tipy

Zdravím Vás :)

Já podzim naprosto miluju. A to dokonce když prší, je mlha a celkově hnusně - tak to prostě miluju :D Tak Vám přináším pár svý tipů, jak si užívám podzim a pro ty z Vás co podzim nemusí, tak to jsou i dobré tipy, jak si ten chmurný čas zpříjemnit. :)



1. V první řadě si úžívám procházky. Mám 4 psy, takže ven musím tak či tak, ale na podzim je to perfektní. Všude barevné listí a les krásně voní :)


 
 


 
2. Koupel - po procházce v lese jdou většinou rovnou do vany. Nejlépe pokud je už venku chladněji a jsem vymrzlá, tak si dám pěkně teplou vanu s nějakou voňavou pěnou. Například miluji vůni pivní řady od Manufaktury. Vůbec nesmrdí po pivu :) Je to krásná, čistá, uklidňují vůně! :)





3. Bufy - jak jim s oblibou říká můj přítel :) Normálně to jsou snad Válenky :) Po koupeli, jelikož jsem zmrzlina, tak si vezmu válenky a zahrabu se pod deku k televizi :)







 4. Zázvorový čaj. Na podzim se o mě často pokouší nějaký ten bacil. :) Zázvorový čaj je perfektní prevence. Obsahuje hodně vitamínu C, takže posiluje imunitu a zároveň zahřeje organismus. :) S medem je to skvělá kombinace.
 
5. No a nakonec si zapálím svíčku. Většinou je to Yankee vosk do aromalampy. Teď zrovna jsem si koupila Ghoustly Treats - voní krásně sladce. Na podzim a Halloween :)
 
 
Ještě připomínám, že stále probíhá GIVEAWAY a to do pátku, stále se můžete přihlásit ZDE
 
Just Be Yourself

7 komentářů:

  1. Fall is my favorite time of the year too. Every thing is doubly beautiful. Great post, have a great week. http://fashionablyidu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky miluju procházky nebo běh v přírodě, teď v tom listí, to je paráda :). Čaje taky miluju, nejradši mám zelený nebo bylinkový. Já zase zalízám do postele v chlupatých ponožkách :D a svíčku si ráda večer zapaluju taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Fall is absolutely my favorite season, love its color!
    Kisses

    NEW POST

    www.angelswearheels.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ivetko, já zase podzim ráda nemám, je to pro mě nejméně oblíbené období. Ale když jsem si přečetla článek, kvůli těmto činnostem bych ho snad taky mohla vzít na milost :-) Krásný podvečer! Radka

    OdpovědětVymazat
  5. Musim si koupit Bufy! :D
    http://stories-by-majda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat