středa 8. října 2014

Čistě vykecávací příspěvek...NEW LIFE :)

Zdravím Vás - všechny kdo si rozkliknete tenhle příspěvek :)

Schválně jsem se podívala, kdy jsem psala poslední příspěvek. Bylo to 8.1.2014, tedy přesně 10měsíců. Přestala jsem psát protože toho na mě v lednu začalo být moc, rozchod s přítelem, stěhování z bytu, kde jsem žila 5 let, problémy v práci, nádsledně nový přítel, změna práce...takže pro mě je rok 2014 ve jménu kompletní změny života. Pro mě 3 nejdůležitější věci se změnily - práce, partner, bydlení. Určitě nebudu zacházet do detailů. To ani nemá smysl. Pro mě je to uzavřená minulost a nyní bych se chtěla soustředit na budoucnost.

Říkala jsem si, že začnu zase psát příspěvky. Ale určitě bych už teď nechtěla psát jen kosmetické recenze jako doposud. Ráda bych se věnovala celkově životu. Ať už kosmetice, nebo nápadům na dobrou večeři, přes tip na víkendový výlet až po domácnost, nebo práci. Prostě lifestyle, jestli to tak můžu popsat.

Určitě budu ráda, pokud by jste mi do komentárů napsali co rádi čtete. Co Vás zajímá? Pokusím se pak určitě přizpůsobit. Protože, ikdyž do blogu bych měla psát svoje myšlenky, tak hlavním cílem je nejspíše "zaujmout" čtenáře.

Plán do budoucna co jsem si dala: Doma mám určitě spoutu vyzkoušené kosmetiky o které bych ráda psala, protože mě zaujala, nebo naopak zklamala. Pak se už dloho snažím všemožně a nemožně sportovat a rádoby hubnout, takže určitě bych ráda začala konečně doopravdy a pokud možno sdílela dojmy a výsledky. Pokud by se někdo přidal, budu velmi ráda. No pak máme krásný podzim, pak Vánočky (Vánoce :D) a spoutu maličkostí a radostí o kterých budu ráda psát.

Takže abych to shrnula. Pro mě je to vlastně restart do nového života.

Budu ráda za jakýkoliv komentář, nápad, připomínku.

A budu se těšit...

Just Be Yourself

2 komentáře:

  1. Vitej zpat a preju Ti, aby ti restart vysel. Zacni psat to, na co jsi zvykla a pomalu pridavej a pridavej. Uvidis, co z toho pak vznikne ;-) takto nejak vypada muj bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu. Každý komentář potěší, kort v začátcích :) Díky

      Vymazat