středa 15. října 2014

Eau de teint - L'Oréal Paris


 
Tento makeup jsem si koupila na základě recenzí. Hrozně natěšená, že budu krásná, jsem jela do DMka a koupila ho. No druhý den, jsem si teda jela vyměnit odstín 150 Nude Beige za 120 Pure Ivory, což je druhý nejsvětlejší odstín. A to jsem snědý člověk, takže myslím, že bledulky asi nemaj šanci. Jinak teda, odstíny jsou u nás k dostání pouze 4: 100 Porcelaine, 120 Pure Ivory, 150 Nude Beige a 190 Beige Rose.


 
Já mám tedy Pure Ivory, odstín mi padne jak "prdel na nočník" :D Pardon...:)
 
Makeup by měl být lehký jako voda, matovat a být neviditelný. Ohhh! Jak krásné, to přesně chci! Jenže já prostě nevím, jestli mám blbou pleť, nebo je špatný ten makeup. Jenže zase, když bych měla pleť dobrou, tak makeup nepotřebuju, že jo. :)
 
Krytí - minimální, ano matuje, ale mám pocit mastné pleti. Makeup je opravdu lehký a tekutý, krásně se nanáší a po zaschnutí působí jako pudr. Ale červené flíčky nezakreje a navíc flekatí a zvírazní suchá místa.
 
Dám mu ještě šanci a vyzkouším ho, skusím třeba dát víc vrstev, ale první dojem mě teda nepotěšil.


 
Určitě to ale není tak tragické jak jsem na Vás vybalila hned na startu. Pro někoho kdo má normální pleť a nemá nijak zvlášť problém s pupínky je tento makeup dobrý. Pleť sjednotí podobně jako BB a je opravdu lehký a matující.
 
Pro ale po L´Orealu True Match, který miluji, je tohle zklamání. 

Moje pleť na "ostro" :)


Pleť po nanesení Make-upu...opravdu jsem se snažila ho dobře rozestřít...

Máte s ním někdo zkušenosti? Ráda si přečtu Vaše názory.

Just Be Yourself

5 komentářů:

  1. No na pleti moc pěkně nepůsobí. Já jsem ráda, že mám čistou pleť, netrápí mě, tak ani nepoužívám žádný make-up :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to opravdu závidím...já bojuji s pupínkama a to je me už 24, a nelepší se to :/

      Vymazat
  2. Ja s nim zkusenost nemam, mela jsem podobny od Clarins, ale to uz je davno, nocmene me laka, ale kdyz to tak vidim, nejsi prvni, kdo ho kritizuje, asi nebudeme kamaradi :-( bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. No já schválně udělám co nejdřív recenzi na L´Oreal True Match - aby bylo vidět, jak má vypadat dobrý makeup...:) Můžete pak porovnat. Nebo ve vyší cenový relaci je skvělý MAC http://jbself.blogspot.co.at/2013/10/mac-studio-fix-fluid-spf15.html

    OdpovědětVymazat
  4. Zkušenost nemám, makeup moc nenosím, ale dost blogerek si ho chválí :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat