sobota 5. října 2013

My autumn look

Přes léto se líčím jen lehce, ale už tu máme krásný podzim, tak proč nezměnit look. Ukáži Vám jedno z mých podzimních  líčení. 
Začneme s očištěnou tváří. Jako první naneseme na pleť  podkladovou bázi neboli primer. Primer pokožku chrání a zařídí, aby nám líčení déle vydrželo. Já nyní používám primer od MUA, který by měl i zařídit, aby se mi obličej s postupem dne neleskl. Tento primer byl v zářijovém Ladyboxu a moc jsem si ho oblíbila. Na primer naneseme makeup. Nanášíme nejlépe štětcem nebo houbičkou na makeup. Pokud má vaše pleť větší nedostatky nebo kruhy pod očima, můžeme na tyto místa nenést ještě korektor. Nyní se přesuneme k očím.
  Oči máme nyní čisté, kruhy pod očima zakryté.
Na celé horní víčko naneseme pivoňkový stín. Je potřeba stín dobře rozetřít, aby nebyl vidět přechod.
Nyní do vnějšího koutku a na spodní linii řas naneseme hnědý matný stín.
Do vnitřního koutku na spodní linii řas lehce naneseme zlatý třpytivý stín.
Když máme všechny stíny nanesené, vezmeme si čistý štěteček a všechny barvy lehce spojíme, aby nebyly vidět přechody mezi barvami.
Následně naneseme černé (nebo hnědé) linky. Jestli chcete vypadat spíš jemněji, udělejte linku tenkou.
 Jako poslední nanášíme řasenku. Já používám černou, ovšem můžete použít i hnědou.
Nyní máme oči hotové. Nezapomeňte zvýraznit obočí hnědou tužkou, nebo stíny určenými pro obočí. Možná to není na první pohled vidět, ale upravené obočí dokáže velmi změnit Váš celkový vzhled.
Jako poslední konturujeme obličej a naneseme rtěnku, nebo lesk. Obličej konturujeme o pár odstínu tmavším bronzerem, než je nás přirozený odstín. Bronzer nanášíme krouživými pohyby štětcem na linii od ucha směrem ke rtům. Bronzer je potřeba dobře rozetřít, aby stín vypadal přirozeně. 
A toto už je můj kompletní podzimní look.
Doufám, že se Vám líbí :)
Použitá kosmetika:

Žádné komentáře:

Okomentovat