sobota 12. října 2013

Dlouhotrvající rtěnka Essence

Mám ráda rtěnky. Vždycky jsem chtěla nosit výrazné barvy rtěnek, ale tak nějak mi přišlo, že mi to vůbec nesluší. Možná jsem jen kupovala špatné odstíny. Každopádně jsem nosila tedy radši jen nude odstíny, nebo lehce růžové. Essence má na letošní podzim hodně novinek a jednou z nich jsou nové dlouhotrvající rtěnky. Essence určitě není nikterak kvalitní značka, ale i tak mám od nich pár věcí, které mi vyhovují. Já ale zase na druhou stranu nejsem moc náročná. :) Na nové rtěnky jsem slyšela hodně chvály a super věc je, že cena těchto rtěnek je něco pod šedesát korun. 





Díky jejich, dovolím si říct, směšné ceně, jsem si koupila hned dvě. A to odstín 04 a 09. 
Odstín 09 jsem si koupila na jistotu, protože už jsem jednou podobnou barvu měla a odstín 04, protože jsem chtěla vyzkoušet nějakou výraznější barvu. 
 Tohle je odstín 09, na světle má barvu růžovou s lehkým nádechem do fialova. 
A odstín 04 na přirozeném světle je spíš do červena, ale není to klasická křiklavá červená. Spíš růžovo-červená. 
I když jsem měla z odstínu 04 strach, protože jak jsem psala, červené a výraznější odstíny mi nesluší, byla jsem příjemně překvapená a oba odstíny jsou fajn. Myslím, že si dojdu koupit ještě odstín 01 a 07.
Ještě abych se vyjádřila ke kvalitě rtěnky. Je moc příjemná, taková krémová. Rty jsou hydratované, jako po balzámu na rty. Měly by to být dlouho trvající rtěnky, no tak to určitě nejsou :) Moc dlouho nevydrží. 
Celkově jsou to normální ucházející rtěnky ale poměr ceny a kvality je famózní. V klasické drogérii jsou určitě desítky rtěnek, které jsou stejně kvalitní ale třikrát tak drahé.



Koupí této rtěnky určitě neprohloupíte :)
Iveta...   

4 komentáře:

  1. Skvělá recenze:-). Po těchto rtěnkách pokukuji již nějaký čas a myslím, že konečně neodolám. Slyším na ně všude samou chválu, takže to bude určitě dobrý kup:-).
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za první komentář, Moc mě to potěšilo :)

      Vymazat
  2. Souhlasím, že rtěnky jsou povedené, jen na vás mi přijde ta wear berries taková světlejší na mě je dost tmavá :) Jinak mám zkušenost ještě s Natural Beauty - ta se hodí pro každou příležitost. Kdyby měl někdo zájem, může mrknout na moji recenzi http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/jak-jsem-zacala-pouzivat-rtenku-recenze.html

    OdpovědětVymazat