pátek 18. října 2013

Korres Lip Butter Plum

Zdravím Vás,

dnes bych Vám ráda předtavila balzám na rty od Korres Lip Butter v odstínu Plum (švestka).
Výživný balzám na rty s máslovou konzistencí dodá rtům hydratace a lesku. Bambucké máslo a rýžový vosk dodávají dlouhodobé hydratace a rty zvláčňují. Ideální pro suché, popraskané rty. Atraktivní barevné odstíny podtrhnou přirozenou barvu rtů.
Určitě bude mít hodně zákaznic problém s balením v kelímku, které se může zdát nehygienické, díky nanášení pomocí prstu. Ale pravdou je, že Korres balzám není vyroben na bázi vody, takže zůstává hygienický i po kontaktu s prstem. Mě osobně se balení v kelímku líbí a přijde mi fajn :)

Zajímavou věcí je, že tento balzám se dá použít i jako tvářeknka nebo dokonce stíny na oči. Ovšem osobně bych s touto variantou moc nepočítala. Zkoušela jsem balzám použít jako tvářenku.... No dobře, funkci to splnilo, pokud opomenu mastné tváře :) Ale na oči bych ho určitě nepoužívala.
Každopádně jako balzám na rty je obstojný. Odstín Plum rty hezky zabarví do tmavší červené. Víceméně na rtech vypadá jako lesk na rty.




Člověk pak nepůsobí tak mdle. Akorát já si ráda mažu rty balzámem před spaním a potom je zabarvení nevýhoda, protože si nechci zašpinit polštář. Takže osobně bych možná volila bezbarnou variantu. A když jsme u těch barev, tak Lip Butter se vyrábí v barvách Quince (bez barvá), Guava, Pomegranate, Mango, Plum, Jasmine a Wild rose.

Sečteno podtrženo, Lip Butter - docela fajn balzám na rty s příjemnou vůní, což je vždy velké plus :)

Mějte se krásně a užijte si pátek :)

Iveta
 
 

2 komentáře:

  1. Tak od této značky jsem ještě žádný výrobek nezkoušela. Já mám balzámy v kelímku ráda jen na doma - právě z hygienických důvodů. Mažu si je na rty během dne - doma - nebo na noc. Balzámy, které barví moc ráda nemám. Můj oblíbený balzám na rty je od Balea - v kovovém kelímku. Výborně hydratuje rty !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, je to přesně jak říkáš, venku jsou trochu nepraktické :) Ale děkuju za tip, balzám od Balea vyzkouším :)

      Vymazat